machokids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
látogatók
Indulás: 2010-08-18
 
levelek
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Machokids kölykök

 

 Aktuális hírek

Októberi alom

Régebbi hírek 

A buli képei még folyamatos feltöltés alatt!

2011.09.24. FALKABULI KÉPEI

POMÁZ CAC kiállítás 2011.08.13.

POMÁZ   CAC kiállítás  2011.08.13.

2011.07.09.-ei  találkozó filmjei:

 

Képekben:

Kiállításon, a 2011.május 7.-én megrendezésre került rendezvényen vettünk részt, 3 aktív tenyészszukával és 1 leendő fiatal fedezőkannal. Külön köszönet azoknak a gazdiknak,akik eljöttek a kiállításra meglátogatni minket és szurkolni,illetve aktívan segédkeztek fotózásban,felvezetésben is.  Goldina,nagyon jó minősítést kapott,piros szalaggal, Melion kitűnő,CAC eredményt ért el, továbbá Quileute szintén plusz HFGY címet,majd indult a BIS versenyben is,bár ott nem értünk el helyezést sajnos.

Aqua   Goldina

Melion   Quileute

 Kiállítás

 2011.03.27.-i CAC kutyakiállításon, mely a MKSZ rendezésében,Budapesten a Strázsa KKI területén, veterán osztályban, életének 12. évében, élete első kiállításán Macho kitűnő,CAC címet ért el. Sok szép utódja boldogítja szerető gazdik, családok életét. Róluk bővebben a www.kunbea.hu  "Kincsestáram" és itt a "THANKS" menüpontban lehet olvasgatni,a tulajdonosok írásaiból. Macho 2010.-ben nyugdíjazva lett, lányai,fiai örökítik továbbiakban kellemes lényét, Macho unokák jelenleg is kaphatók,legközelebb pedig Cyklontól  Várhatók

KIÁLLÍTÁSI KÉPEK

  

Fia,Kai v.d. Adlershügelische Wache pedig a "Legszebb Hobbi Felnőtt Kan" és Res.BIS címeket érte el.

 KAI

 

LEGSZEBB HOBBI FELNŐTT KAN     Res.BIS

 

 

 Szabó Julianna

Csemő

0620-6625600

 

Frissítve: 2012.04.07.


Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon,nagyon sok,asztrológiai, ezoterikus anyag valamint szoftverek találhatóak,mind Neked!    *****    A horoszkóp fontos információk összessége,rendeld meg most és 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp lesz az ajándékod!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos,hogy belenézz,ha most rendeled meg,ajándékod + 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!